Naslovnica Site map
 

Restoran Kralj Tomislav

Topla drvena dekoracija i otvorena kuhinja a la carte restorana “Kralj Tomislav”, nazvanog po prvom hrvatskom kralju, kralju Tomislavu (925.g.), ostavljaju dojam intimnosti i domaće atmosfere.

Uz izbor vrhunskih vina, možete uživati u finim okusima hrvatske art kuhinje. Restoran je idealan i za organizaciju privatnih proslava do 70 osoba (godišnjice, rođendane, zaruke, krstitke i slične svečane prigode).

Preuzmite vinsku kartu Restorana Kralj Tomislav (pdf) 

Ususret Tjednu irske kuhinje u restoranu Kralj Tomislav

Zadnje dane zime obilježavaju pripreme za jedan od najmaštovitijih praznika kojeg slave pripadnici Irske nacionalnosti diljem svijeta - blagdan sv. Patricka. Proslava dana ovog irskog zaštitnika obilježava se 17. ožujka, a hotel Sheraton Zagreb ima čast ugostiti Tjedne irske kuhinje, koji će se održavati u razdoblju od 17. do 25. ožujka u novo obnovljenom restoranu Kralj Tomislav.

Irska je svoje veleposlanstvo u Republici Hrvatskoj otvorila tek nedavno, u rujnu 2014. te je ovo prva proslava irskog nacionalnog blagdana u Hrvatskoj, u suradnji s irskim veleposlanstvom. Pozivamo Vas da nas posjetite u Tjednu irske kuhinje i uživate u jelima poput; irske torte od krumpira, irskog gulaša, creme brulee s whiskeyem i medom, tortom od sira s Baileysom te tortom od sira s rabarbarom.

Više informacija na: gastronomy@sheratonzagreb.com ili na + 385 99 2183 767


Nedjeljni obiteljski ručak u restoranu Kralj Tomislav

Poklanjamo gratis parking i čašu pića dobrodošlice

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da ćete nedjeljom moći uživati u bogatom buffet obiteljskom ručku u restoranu Kralj Tomislav, svake nedjelje, u razdoblju između 12 i 16 sati. Želimo Vam dobrodošlicu od 15. veljače 2015. Zaboravite kuhanje nedjeljom, opustite se te počastite svoju obitelj bogatim jelima s naše nedjeljne trpeze. Cijena Nedjeljnog obiteljskog ručka iznosi 175,00 kn i uključuje bogat buffet ručak, čašu pjenušca ili soka ili (mineralne/prirodne) vode te gratis parkiranje tijekom ručka. Nedjeljni obiteljski ručak je besplatan za djecu starosti do 6 godina, dok za djecu dobi između 6 i 12 godina odobravamo 50% popusta.

Za više pitanja, ljubazno molimo kontaktirajte:
gastronomy@sheratonzagreb.com ili +385 99 2183 767

 

Za Vas smo otvoreni: 11:00 – 24:00h

Za dodatne informacije i rezervacije kontaktirajte nas na:

Restaurant Kralj Tomislav
Tel.: +385 1 4599 114
Fax: +385 1 4553 556
Email: gastronomy@sheratonzagreb.com